Home // Caini // Pisici // Reptile // Pasari // Animale mici // Pesti // Cai


        Dezibel Media Romania este o filiala a companiei Dezibel Media din Norvegia.

        
Avand suport logistic si tehnic extern si beneficiind de experienta de peste 25 ani in domeniul IT al firmei mama, Dezibel Media Romania a patruns pe piata romaneasca la inceputul anului 1998, oferind produse si servicii eficiente si de calitate.

        
Incepand cu anul 2000 Dezibel Media Romania ajuta tot mai multe firme de renume sa intrevada avantajele tehnologiei informatiei (I.T.) si sa le foloseasca efectiv in procesul de rentabilizarea a muncii.
Fiecare proiect este pentru specialistii nostrii o provocare, iar munca depusa a fost pe deplin recompensata de aprecierile pozitive primite de la clientii nostri.

        Urmare a acestor reusite, incepand cu 2001,Dezibel Media Romania are o oferta mult mai larga de servicii si produse care sa asigure o acoperire cat mai mare a nevoilor din domeniul I.T.

        
Dezibel Media Romania este un partener de afaceri care te poate duce de la viziune la realitate in mod rapid si eficient. Specialistii nostri folosesc metode si tehnica de ultima ora, implementand produse de calitate in cel mai scurt timp posibil. Modul nostru de abordare este flexibil, permitandu-ne sa ne adaptam cerintelor dumneavoastra, transferand cunostinte si tehnologie, oferind astfel rezultate exceptionale.

         
        Mai multe despre noi puteti citi pe site-urile www.dezibel.ro sau www.dezibelmedia.ro

 


Adresa: Bld. Tineretului, nr. 8-10, sector 4, Bucuresti
Telefon/Fax: 021 330 15 00
Telefoane mobile: 0722983426, 0723 050 050; 0722 501 939
E-mail:
office@dezibel.ro

 

 

 

Home // Caini // Pisici // Reptile // Pasari // Animale mici // Pesti // Cai

web design Dezibel Media |  web hosting Web Hotel