Home // Caini // Pisici // Reptile // Pasari // Animale mici // Pesti // Cai


      TESTOASE DE APA

       TEMPERATURA MEDIULUI

       Crescatorii ar putea incerca sa reproduca temperaturile apei si aerului din mediul natural al broastelor. Cand temperaturile scad, testoasele devin trandave si inceteaza sa mai manance. Mancarea care se afla deja in tubul digestiv poate fermenta si putrezi, permitand ca bacteriile sa se inmulteasca si sa cauzeze probabil o boala.
       Multe specii tolereaza temperatura aerului si a apei din camera. Daca esti in dubii, furnizeaza temperaturile folosite pentru pestii tropicali (70-80 F). Testoasele care sunt originare din zonele tropicale au nevoie de o sursa de caldura. Termostatele pentru acvarii sunt cele mai bune. Acvariile amari si elesteele au nevoie de un termostat special pentru a mentine constanta temeratura apei.
       Un bec incandescent sau o lampa de incalzire pot fi instalate chiar deasupra zonei unde testoasa se odihneste pentru a furniza caldura suplimentara. Cei mai multi experti cred ca testoasele vor fi mai sanatoase daca li se furnizeaza caldura. Trebui sa fii atent ca temeratura sa nu depasesca 90 F. o astfel de sursa de caldura poate creste temperatura apei la nivele nedorite in acvariile foarte mici. Un termostat ar trebui plasat in apa si un altul aproape de suprafata unde se odihnesc broastele pentru ca temperatura din aceste zone sa fie monitorizata in continuu.

  Testoase
  TESTOASE DE APA
  Informatii generale
  Dieta naturala
  Hranirea
  Temperatura mediului si frecventa hranirii
  Acvariul
  TESTOASE DE APA
  Informatii generale
  Hranirea
  Hibernere
  Imperecherea si cresterea
  Acvariul
  Temperatura mediului
  Iluminarea
  TIPURI DE TESTOASE
  Chrysemys scripta elegans
  Emys orbicularis
  Testudo hermanni
  Testudo horsfieldii

 

Home // Caini // Pisici // Reptile // Pasari // Animale mici // Pesti // Cai

web design Dezibel Media |  web hosting Web Hotel