Home // Caini // Pisici // Reptile // Pasari // Animale mici // Pesti // Cai


      TESTOASE DE APA

       HRANIREA

       Ca la multe reptile din captivitate, malnutritia asociata cu igiena si salubritatea slaba sunt cauzele principale care duc la imbolnavirea testoaselor din captivitate. Testoasele de apa sunt in cea mai mare parte carnivore. Malnutritia rezulta cand aceste animale sunt hranite vegetale sau surse animaliere fara proteine suficiente.
       Testoasele de apa ar trebui hranite in apa, si daca se procedeaza asa, cea mai importanta parte a mediului lor artificial se murdareste foarte usor. Aceasta contaminare este cu mult exagerata de cantitatile mici de apa furnizata de obicei in comparatie cu habitatul acvatic nelimitat de care se bucura in libertate.
       Cum am mentionat mai inainte, testoasele din captivitate ar trebui hranite intr-un mediu separat de cel in care traiesc pentru a controla contaminarea. Acest lucru este in special necesar atunci cand testoasa este hranita cu prada vie si aceasta trage de ea imprastiind particule. Oricum, speciile care inghit prazile nemestecate sunt hranite in habitatul lor artificial.

  Testoase
  TESTOASE DE APA
  Informatii generale
  Dieta naturala
  Hranirea
  Temperatura mediului si frecventa hranirii
  Acvariul
  TESTOASE DE APA
  Informatii generale
  Hranirea
  Hibernere
  Imperecherea si cresterea
  Acvariul
  Temperatura mediului
  Iluminarea
  TIPURI DE TESTOASE
  Chrysemys scripta elegans
  Emys orbicularis
  Testudo hermanni
  Testudo horsfieldii

 

 

Home // Caini // Pisici // Reptile // Pasari // Animale mici // Pesti // Cai

web design Dezibel Media |  web hosting Web Hotel